кариери

Къде се намирам:Кариери

кариери

"ЛЕО ЕКСПРЕС" ЕООД набира франчайз партньори за цялата страна.


Лео Експрес ЕООД е една от водещите компании в сферата на куриерските услуги в България. Създадена през 2003-та година, към настоящия момента предоставяме услугите си във всички населени места на територията на Република България.


"ЛЕО ЕКСПРЕС" ЕООД набира франчайз партньори за цялата страна. Лео Експрес ЕООД е една от водещите компании в сферата на куриерските услуги в България. Създадена през 2003-та година, към настоящия момента предоставяме услугите си във всички населени места на територията на Република България. Имаме изградени собствени мониторинг центрове и офиси в градовете: София, Айтос, Асеновград, Благоевград, Бургас, Бяла, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Димитровград, Добрич, Дупница, Казанлък, Карлово, Карнобат, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Лом, Монтана, Пазарджик, Перник, Петрич, Пещера, Плевен, Пловдив, Попово, Разград, Русе, Сандански, Свиленград, Свищов, Севлиево, Силистра, Сливен Смолян, Стара Загора, Троян, Трявна, Хасково, Харманли, Шумен, Червен Бряг, Ямбол.


Съчетано с отлично организираната ни транспортна структура в национален мащаб, даваме възможност на клиентите да се възползват от качествена услуга от и до всяка точка в страната.


Във връзка с планирано развитие и по-добро обслужване на нашите клиенти, търсим франчайз партньори за цялата страна. Франчайз получателите трябва да имат инвестиция, която е достатъчна, за да покрие офис с минимална площ от 20м2 на достъпно място и възможност за паркиране и лесни товаро-разтоварни операции и оборудване, отговарящо на стандартите на Лео Експрес ЕООД; автомобили, брандирани съгласно изискванията на Лео Експрес ЕООД и минимум двама служители - куриер и служител в офиса. Единственото специфично изискване е да има желание да развие поверения му регион с цел постигане на удовлетворителни резултати, като паралелно с това увеличава броя на доволни от услугите на Лео Експрес ЕООД клиенти в региона.


Лео Експрес ЕООД предлага първоначално обучение за запознаване с начина на работа, както и последващи обучения за повишаване качеството на предлаганите услуги. Атрактивни комисионни за всяка доставена и взета от/до клиент пратка.


Изпрати запитване

За комуникация с Лео Експрес, изпратете Вашето запитване ние ще се свържем с Вас

office@leoexpres.bg

"Лео Експрес" осъществява куриерски услуги на територията на Република България

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ул.Владимир Поптомов №4, Димитровград, България

0 700 102 11*5363

office@leoexpres.bg