Новини

Къде се намирам:НовиниНовина

Лео Експрес стартира официално своят нов корпоративен уеб сайт

     Лео Експрес стартира официално своят нов корпоративен уеб сайт на познатият адрес www.leoexpres.bg. Той е фокусиран изцяло върху крайните потребители, като основна му цел е да подобри присъствието на компанията сред тях и да даде добре структурирана и прегледно поднесена информация за всички предлагани куриерски услуги пледлагани от Лео Експрес. 
    Оптимизираният и изцяло обновен дизайн е съобразен с най-добрите тенденции и практики в бранша и поднася информацията изключително достъпно и разбираемо. Достъпа до една и съща информация е осигурен от различни места, така че бързо и лесно да може да се достига до нея.
   Освен актуалните новини, в сайта ще може да направите справка за движението на Вашите пратки, да получите оферта за предоставяните услуги от Лео Експрес, запитваня и други. Актуални цени на пратките както за България така и за чужбина.      Освен връзката с куриерската фирмата по познатите канали и координати, сега вече може чрез online формите да се изпращат запитвания, създават товарителници, калкулират цени за доставка, създават протоколи.
   Лео Експрес има за цел да спечели своите клиенти и да вдъхне доверие в качеството на предлаганите куриерски услуги.   

   Лео Експрес - Бързи, точни и коректни!


"Лео Експрес" осъществява куриерски услуги на територията на Република България

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ул.Владимир Поптомов №4, Димитровград, България

0 700 102 11*5363

office@leoexpres.bg